Welcome to PressWork!

Want to ask a question or join the discussion? Great! Join now.

In this Discussion

Formatting issue?
  • I have used presswork for sometime. I have changed nothing on my site, and all of the sudden my sidebar is rendering below my posts. Site address is http://ringfingertanline.com
  • I am having the same issue, also just started happening today. I can't move the sidebar back to the side, it sits underneath the page content/posts. Can anyone offer a solution?
    www.formhub.net
  • I've got the same problem (http://www.medeaonline.net). Solutions?
  • Exactly the same happening on my site, www.baypromoteam.co.uk, I've disabled lots of plugins, just in case, but still nothing.
  • the only way i can get it to go back where it is supposed to be is to change the content margin to 0 on the drag & drop editor, though that looks very silly. please help!
  • I'm the same as you ringfingertanline and it does look silly changing it to zero. It's a bit frustrating, as I used pressworks, because of my lack of knowledge and now it's working against me :)
  • People seem to have reported similar problems before: http://support.presswork.me/discussion/616/sidebar-in-internet-explorer/p1 but I think only in Internet Explorer. I'm using Safari.

    I'm having the same result as you both - can change content margin to 0 or add a second sidebar, but both of those options look clumsy.
  • Same problem here,.. on more than 3 sites i've built using PressWork. Didn't update anything. Anybody got a clue? Using PW 1.0.4.2 childthemes with WP 3.4.1. thx!!
    Post edited by paul at 2012-09-14 06:31:13
  • in Chrome, Safari AND also Firefox btw. Thx!
  • I'm having a similar problem with sidebar 2 appearing under sidebar 1, but flushing my Twitter widget seems to fix it. Of course, I want my Twitter widget...
  • I'm having a similar problem with sidebar 2 appearing under sidebar 1, but flushing my Twitter widget seems to fix it. Of course, I want my Twitter widget...



    I flushed my twitter widget too and it's working again, how annoying. I've removed the twitter feed for now, as it basically replicates our facebook page most of the time.
  • I too can confirm (on 3 sites) that disabling the twitterfeed does the job.
  • Hi same issue here, the sidebar suddenly strated rendering below the post. Only happens in Firefox and Ok in IE. I disabled the twitter widget (thanks for those who figured this out) and it's now OK but of course want to put twitter back.
  • It's a shame no one has been able to fix this yet! I've put the twitter widget in the bottom sidebar and it works ok, but it's a bit useless there. I wonder if the developers still check this forum at all? It would be great to get this issue sorted out.